Agrárcenzusok - SZÖ-GYÜ 2001 - Táblázatok
A 2001. évi szőlő- és gyümölcsösültetvények felmérésének (SZÖ-GYÜ 2001) adatai
SZÖ-GYÜ 2001 – gyümölcs
- 1.Gyümölcsösültetvények területe területi egységenként
- 1.1.Gyümölcsösültetvények területe területi egységenként
- 2.Gyümölcsösültetvények jellemzői területi egységenként 2.1.Az almaültetvények jellemzői területi egységenként
- 2.2A körteültetvények jellemzői területi egységenként
- 2.3.A cseresznyeültetvények jellemzői területi egységenként
- 2.4.A meggyültetvények jellemzői területi egységenként
- 2.5.A kajsziültetvények jellemzői területi egységenként
- 2.6.Az őszibarack-ültetvények jellemzői területi egységenként
- 2.7.A szilvaültetvények jellemzői területi egységenként
- 2.8.A dióültetvények jellemzői területi egységenként
- 2.9.A málnaültetvények jellemzői területi egységenként
- 2.10.A piros- és fehérribiszke-ültetvények jellemzői területi egységenként
- 2.11.A feketeribiszke-ültetvények jellemzői területi egységenként
-
2.12.A szamócaültetvények jellemzői területi egységenként
SZÖ-GYÜ 2001 – szőlő
- 1.A szőlőültetvények jellemzői területi egységenként
- 1.1.A szőlőültetvények jellemzői területi egységenként
- 2.A szőlőültetvények jellemzői szőlőtermő helyenként
- 2.1.A szőlőültetvények jellemzői szőlőtermő helyenként