Nyomtatás
Módszertan
4.7. Zöldségfélék betakarított területe, termésmennyisége, termésátlaga termelési típusonként, 2007 – Vegyes gazdaságok –
Megnevezés
Betakarított terület
hektár
Termésmennyiség
tonna
Termésátlag
kilogramm/hektár
Fejes káposzta
851
15 265
16 930
Karalábé
41
479
9 270
Karfiol
314
3 858
12 190
Sárgarépa
344
5 752
16 140
Petrezselyem
604
4 988
8 160
Retek
2
195
7 500
Vöröshagyma
631
8 652
13 710
Fokhagyma
520
2 727
5 240
Fejes saláta
19
369
10 370
Brokkoli
53
1 160
21 890
Uborka
118
6 783
30 550
Spárgatök
391
7 587
18 090
Sárgadinnye
110
1 817
14 530
Görögdinnye
2 061
46 803
22 710
Zöldbab
847
6 364
7 490
Zöldborsó
5 962
28 928
4 850
Paradicsom
562
36 115
54 380
Zöldpaprika
501
16 919
13 680
Paradicsompaprika
280
2 247
7 640
Csemegekukorica
8 816
127 606
14 470
Egyéb zöldség
1 982
15 585
–
Zöldség összesen
25 009
340 199
–
Fűszerpaprika
683
3 658
5 350