Nyomtatás
Módszertan
4.6. Zöldségfélék betakarított területe, termésmennyisége, termésátlaga termelési típusonként, 2007 – Növénytermesztő gazdaságok –
Megnevezés
Betakarított terület
hektár
Termésmennyiség
tonna
Termésátlag
kilogramm/hektár
Fejes káposzta
1 404
27 846
18 650
Karalábé
77
1 154
13 180
Karfiol
425
6 045
13 240
Sárgarépa
631
15 381
23 620
Petrezselyem
513
4 768
9 090
Retek
8
240
14 880
Vöröshagyma
1 019
19 918
19 540
Fokhagyma
441
2 437
5 520
Fejes saláta
33
1 808
16 700
Brokkoli
45
621
13 800
Uborka
293
16 413
31 570
Spárgatök
191
2 408
11 990
Sárgadinnye
230
3 183
12 200
Görögdinnye
2 654
69 861
26 320
Zöldbab
1 400
8 652
6 180
Zöldborsó
9 499
46 624
4 910
Paradicsom
1 168
65 865
40 650
Zöldpaprika
809
24 808
15 970
Paradicsompaprika
227
4 118
17 190
Csemegekukorica
16 686
231 411
13 870
Egyéb zöldség
3 533
37 965
–
Zöldség összesen
41 286
591 526
–
Fűszerpaprika
768
4 763
6 150