Nyomtatás Módszertan
4.5. Zöldségfélék betakarított területe, termésmennyisége, termésátlaga gazdaságcsoportonként, 2007 – Egyéni gazdaságok –
Megnevezés Betakarított terület
hektár
Termésmennyiség
tonna
Termésátlag
kilogramm/hektár
Fejes káposzta 2 141 40 333 17 680
Karalábé 112 1 360 10 160
Karfiol 712 9 560 12 800
Sárgarépa 791 13 523 16 240
Petrezselyem 930 7 572 7 970
Retek 10 435 13 400
Vöröshagyma 1 068 17 403 16 290
Fokhagyma 897 4 783 5 330
Fejes saláta 44 1 778 11 840
Brokkoli 51 1 137 22 290
Uborka 359 20 203 29 940
Spárgatök 517 9 293 16 750
Sárgadinnye 332 4 940 13 080
Görögdinnye 4 428 110 918 25 050
Zöldbab 446 2 618 5 830
Zöldborsó 3 100 13 650 4 400
Paradicsom 508 26 420 27 030
Zöldpaprika 1 160 33 594 13 640
Paradicsompaprika 434 4 838 10 420
Csemegekukorica 5 515 55 330 10 030
Egyéb zöldség 3 793 32 791
Zöldség összesen 27 348 412 479
Fűszerpaprika 966 5 466 5 620

© Központi Statisztikai Hivatal, 2008