Nyomtatás
Módszertan
4.5. Zöldségfélék betakarított területe, termésmennyisége, termésátlaga gazdaságcsoportonként, 2007 – Egyéni gazdaságok –
Megnevezés
Betakarított terület
hektár
Termésmennyiség
tonna
Termésátlag
kilogramm/hektár
Fejes káposzta
2 141
40 333
17 680
Karalábé
112
1 360
10 160
Karfiol
712
9 560
12 800
Sárgarépa
791
13 523
16 240
Petrezselyem
930
7 572
7 970
Retek
10
435
13 400
Vöröshagyma
1 068
17 403
16 290
Fokhagyma
897
4 783
5 330
Fejes saláta
44
1 778
11 840
Brokkoli
51
1 137
22 290
Uborka
359
20 203
29 940
Spárgatök
517
9 293
16 750
Sárgadinnye
332
4 940
13 080
Görögdinnye
4 428
110 918
25 050
Zöldbab
446
2 618
5 830
Zöldborsó
3 100
13 650
4 400
Paradicsom
508
26 420
27 030
Zöldpaprika
1 160
33 594
13 640
Paradicsompaprika
434
4 838
10 420
Csemegekukorica
5 515
55 330
10 030
Egyéb zöldség
3 793
32 791
–
Zöldség összesen
27 348
412 479
–
Fűszerpaprika
966
5 466
5 620