Nyomtatás
Módszertan
4.4. Zöldségfélék betakarított területe, termésmennyisége, termésátlaga, gazdaságcsoportonként, 2007 – Gazdasági szervezetek –
Megnevezés
Betakarított terület,
hektár
Termésmennyiség,
tonna
Termésátlag,
kilogramm/hektár
Fejes káposzta
115
2 807
24 020
Karalábé
7
293
39 570
Karfiol
28
360
12 860
Sárgarépa
184
7 615
41 380
Petrezselyem
187
2 187
11 680
Retek
–
–
–
Vöröshagyma
582
11 176
19 200
Fokhagyma
65
386
5 940
Fejes saláta
8
406
29 130
Brokkoli
47
644
13 700
Uborka
67
3 569
40 060
Spárgatök
66
710
10 760
Sárgadinnye
8
60
7 500
Görögdinnye
287
5 749
20 030
Zöldbab
1 801
12 399
6 880
Zöldborsó
12 361
61 904
5 010
Paradicsom
1 223
75 581
52 600
Zöldpaprika
151
8 159
26 340
Paradicsompaprika
73
1 527
20 840
Csemegekukorica
19 991
303 712
15 190
Egyéb zöldség
1 724
20 787
–
Zöldség összesen
38 975
520 031
–
Fűszerpaprika
488
2 967
6 080