Nyomtatás
Módszertan
4.3. Zöldségfélék betakarított területe, termésmennyisége, termésátlaga, 2007 – Összes gazdaság –
Megnevezés
Betakarított terület,
hektár
Termésmennyiség,
tonna
Termésátlag,
kilogramm/hektár
Fejes káposzta
2 256
43 140
18 010
Karalábé
119
1 653
11 890
Karfiol
740
9 920
12 800
Sárgarépa
975
21 138
20 990
Petrezselyem
1 117
9 759
8 590
Retek
10
435
13 400
Vöröshagyma
1 650
28 579
17 320
Fokhagyma
962
5 169
5 370
Fejes saláta
52
2 184
14 500
Brokkoli
98
1 781
18 170
Uborka
426
23 772
31 530
Spárgatök
583
10 003
16 080
Sárgadinnye
340
5 000
12 950
Görögdinnye
4 715
116 667
24 740
Zöldbab
2 247
15 017
6 670
Zöldborsó
15 461
75 554
4 890
Paradicsom
1 731
102 001
45 100
Zöldpaprika
1 311
41 753
15 100
Paradicsompaprika
507
6 365
11 920
Csemegekukorica
25 506
359 042
14 080
Egyéb zöldség
5 517
53 578
–
Zöldség összesen
66 323
932 510
–
Fűszerpaprika
1 454
8 433
5 770